PORTFOLIO


Preview met dank aan Think360

Van inzicht naar praktijk

Op deze pagina hebben we de verschillende mogelijkheden opgesomd om het gedachtegoed van Mentale Innovatie voor je te laten werken. Het boek is een goed begin, maar vaak heb je meer nodig om van inzicht naar gedragsverandering te komen. De onderstaande werkvormen zijn voor medewerkers individueel of in groepen opgezet. Het Seminar in één dag is vooral op (HR-)managers gericht.


Online training

Wil jij altijd voorbereid zijn op wat er eventueel zou kunnen gaan gebeuren? Of zoek je liever een manier van leven die je helpt blijvend je weg te vinden in de veranderende werkelijkheid?

Leer inspelen op wat er echt is en gebeurt. Kijk naar jouw mogelijkheden in plaats van naar beperkingen buiten jezelf. Mentale innovatie focust op je eigen krachten en mogelijkheden, ongeacht de omstandigheden. Je krijgt altijd een kans jezelf te vernieuwen! Na deze training heb je de handvatten onder bereik.

Deze online leergang is bedoeld voor iedereen die, thuis of in zijn werk, stappen wil maken naar een slagvaardiger leven. Je volgt de training in je eigen tempo.

Hans en Benno presenteren deze training op het platform van New Heroes.

Seminar in één dag

  • Ervaar de kracht van mentale innovatie en gedurfd leiderschap uit de verhalen van CEO’s, en leer hoe je mentale innovatie kan inzetten voor jouw team en organisatie (en voor jezelf!).
  • Kom ‘van Comeback naar Mentale Innovatie’ in 4 fasen. Transformeer vervolgens de innovatie van de ‘ik’ naar de ‘wij’.
  • Raak in dialoog en verbinding over de sleutelvragen, fasen en principes tijdens programma, pauzes en netwerkborrel.
  • Ontwikkel meer grip op de 5 pijlers van Mentale Innovatie: bevlogenheid, doorzettingsvermogen, beweging, aanpassingsvermogen en zelfeffectiviteit.

Dit seminar is ideaal voor (HR-) managers die kennis willen maken met het gedachtegoed van Mentale Innovatie.

Hans, Benno en Bas presenteren deze seminar in samenwerking met CKC Seminars.

Masterclass

In deze Masterclass word je intensief ondergedompeld in het gedachtegoed van Mentale Innovatie. Aan de hand van de vier archetypen Dromer, Schaker, Architect en Held delen Hans en Benno hun ervaringen en inzichten met je. Vervolgens ga je zelf en met je medecursisten aan de slag met het realiseren van je eigen mentale-innovatietraject.

Je kunt de dag erop direct stappen zetten om je met meer plezier, eigenheid en effectiviteit in je werkomgeving te bewegen.

De masterclass is opgezet als een wedstrijd, met een aftrap, twee helften, de rust en een nabespreking plus borrel. Hij is ideaal voor medewerkers die op basis van het boek versneld hun mentale innovatie handen en voeten willen geven.

Hans en Benno presenteren deze masterclass in samenwerking met Schouten& Nelissen.