PORTFOLIO


Preview met dank aan Think360

Van inzicht naar praktijk

Op deze pagina staan de verschillende mogelijkheden om het gedachtegoed van Mentale Innovatie voor je te laten werken. Het boek is een goed begin, maar vaak heb je meer nodig om van inzicht naar gedragsverandering te komen. De onderstaande werkvormen zijn voor medewerkers individueel of in groepen opgezet.


Online training

Wil jij altijd voorbereid zijn op wat er eventueel zou kunnen gaan gebeuren? Of zoek je liever een manier van leven die je helpt blijvend je weg te vinden in de veranderende werkelijkheid?

Leer inspelen op wat er echt is en gebeurt. Kijk naar jouw mogelijkheden in plaats van naar beperkingen buiten jezelf. Mentale innovatie focust op je eigen krachten en mogelijkheden, ongeacht de omstandigheden. Je krijgt altijd een kans jezelf te vernieuwen! Na deze training heb je de handvatten onder bereik.

Deze online leergang is bedoeld voor iedereen die, thuis of in zijn werk, stappen wil maken naar een slagvaardiger leven. Je volgt de training in je eigen tempo.

Hans en Benno presenteren deze training op het platform van New Heroes.

Inspiratiesessie

Met een 4-uurs inspiratiesessie boek je Benno en Hans om in-company het gedachtegoed van Mentale Innovatie handen en voeten te geven. Aangepast aan jouw doelen en het gewenste ontwikkelingsniveau van je organisatie en je medewerkers.

  • Ervaar de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap en leer hoe je Mentale Innovatie kan inzetten voor jouw team en voor jezelf.
  • Leer Mentale Innovatie toepassen in 6 fasen. Transformeer vervolgens de innovatie van de ‘ik’ naar de ‘wij’.
  • Start de dialoog en de verbinding over sleutelvragen en principes; daarmee versterk je de gedeelde focus.
  • Bouw aan de pijlers van Mentale Innovatie: bevlogenheid, beweging, aanpassingsvermogen, zelfeffectiviteit en doorzettingsvermogen.

Hans en Benno presenteren deze inspiratiesessie persoonlijk op jouw locatie

Masterclass

In deze Masterclass word je intensief ondergedompeld in het gedachtegoed van Mentale Innovatie. Aan de hand van de vier archetypen Dromer, Schaker, Architect en Held delen Hans en Benno hun ervaringen en inzichten met je. Vervolgens ga je zelf en met je medecursisten aan de slag met het realiseren van je eigen mentale-innovatietraject.

Je kunt de dag erop direct stappen zetten om je met meer plezier, eigenheid en effectiviteit in je werkomgeving te bewegen.

De masterclass is opgezet als een wedstrijd, met een aftrap, twee helften, de rust en een nabespreking plus borrel. Hij is ideaal voor medewerkers die op basis van het boek versneld hun mentale innovatie handen en voeten willen geven.

Hans en Benno presenteren deze masterclass in samenwerking met Schouten& Nelissen.