PORTFOLIO


Hans van Breukelen en Benno Diederiks

Op deze pagina staan de verschillende opties die je hebt om met Benno en/of Hans zelf aan de slag te gaan, in jouw organisatie of privé. Hun gedachtegoed is terug te lezen in de boeken Maak je Comeback en Mentale Innovatie.


Coaching (Benno)

COMEBACK COACHING

Comeback Coaching helpt je inzien wat je tegenhoudt om te herstellen van tegenslag. Welke niet-helpende gedachten houd je onbewust in stand? Benno helpt je je eigen hulpbronnen weer te vinden en aan te spreken. Door op zoek te gaan naar de oorspronkelijke motivatie die je zo ver bracht. Of door te gaan vormgeven waar je onbewust al zo lang naar toe groeide. 

COMEBACK traject: 4 maanden op basis van 8 gesprekken – € 3.200


EXECUTIVE COACHING

Met Executive Coaching word je, als leidinggevende met grote verantwoordelijkheden binnen een organisatie, gecoacht om het beste uit jezelf halen. Benno zet hierbij een groot aantal coaching­technieken in waarmee het overeengekomen resultaat snel kan worden behaald.

Executive Coaching is een van de meest effectieve manieren om je verder te ontwikkelen in je carrière. Het is de meest directe manier van groei voor jezelf én voor de organisatie waarvoor jij je inzet.

Download hier de flyer met alle informatie

EXECUTIVE traject: 3 maanden op basis van 6 gesprekken – € 2.400


COMBINATIE van beide trajecten: 7 maanden op basis van 14 gesprekken – € 4.900

Alle bedragen zijn exclusief BTW en reiskosten. Locaties en overige wensen in overleg te bepalen.

Inspiratie sessie (Benno en Hans)

Met een 4-uurs inspiratiesessie boek je Benno en Hans om in-company het gedachtegoed van Mentale Innovatie handen en voeten te geven. Aangepast aan jouw doelen en het gewenste ontwikkelingsniveau van je organisatie en je medewerkers.

 • Ervaar de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap en leer hoe je Mentale Innovatie kan inzetten voor jouw team en voor jezelf.
 • Leer Mentale Innovatie toepassen in 4 fasen. Transformeer vervolgens de innovatie van de ‘ik’ naar de ‘wij’.
 • Start de dialoog en de verbinding over sleutelvragen en principes; daarmee versterk je de gedeelde focus.
 • Bouw aan de pijlers van Mentale Innovatie: bevlogenheid, beweging, aanpassingsvermogen, zelfeffectiviteit en doorzettingsvermogen.

Tarief vanaf € 3.500, afhankelijk van de groepsgrootte. Bedrag is exclusief BTW en reiskosten. Locaties en overige wensen in overleg te bepalen.

Team coaching (Benno en Hans)

Hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Het antwoord ligt in een combinatie van talent management, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling. Denk maar aan een voetbalteam: als de persoonlijke talenten en groeitrajecten in lijn zijn met de individuele posities en het overall teamdoel, ben je klaar voor grootse resultaten!

Mentale Innovatie Teamcoaching is een traject gericht op bedrijfs- of teamcultuur, het creëren van een gezamenlijk doel met inzet van een ieders talenten. Wie is jouw verdediger, wie is jouw aanvaller? Staat iedereen op de juiste positie? Wat verder aan bod komt is onder meer:

 • Persoonlijk leiderschap in teams
 • Teamdynamiek
 • Invloed en betekenis van Mentale Innovatie op persoonlijk, team- en organisatieniveau
 • Doorbraken maken met jouw team en patronen doorbreken
 • Wat houdt jouw team tegen en welke energiebronnen geven meerwaarde?
 • Hoe vergroot je eigenaarschap, bevlogenheid en zelfsturing?
 • Welk plan van aanpak garandeert het vervolgpad van jouw team?

Duur: 2 dagdelen. Tarief vanaf € 4.000, afhankelijk van de groepsgrootte. Bedrag is exclusief BTW en reiskosten.

Lezingen (Hans)

Al jaren reist Hans als spreker door het hele land om mensen in groepen of teams te inspireren om succesvoller te worden. Sport als metafoor is daarbij natuurlijk een vast onderdeel. Terugkerende thema’s zijn:

 • Het individueel belang gaat voor het teambelang
 • Hoe maak je van individualisten een succesvol team
 • Van de ‘ik’ naar de ‘wij’
 • Van een Comeback naar Mentale Innovatie (omgaan met tegenslagen, vergroten van je veerkracht, bevlogenheid en zelfeffectiviteit)
 • ‘Voetbal is een denksport’ (met beelden en mooie anekdotes)

Tarief € 2.950, inclusief een voorbespreking op locatie. Bedrag is exclusief BTW en reiskosten.

Samenwerkingspartner UWV Inkoopkader