PODCAST


Hans van Breukelen in gesprek

Hans van Breukelen gaat met mensen in gesprek die ondanks heftige gebeurtenissen de regie in handen weten te houden.

Niet altijd bekende of bijzondere mensen — ook gewone mensen, met soms ongewone tegenslag.

De onderstaande links gaan naar Spotify. Alle podcasts zijn ook te beluisteren op Apple Podcasts en Google Podcasts. De New Heroes-pagina op Podbean heeft ook nog downloads beschikbaar.

Aflevering 1: Annelieke


In de eerste aflevering spreekt Hans met Annelieke, moeder van drie kinderen en content manager. Zij spreekt over de zes heftige jaren in haar leven waarin bijna alles verkeerd liep, grote en kleine dingen. Ze vertelt hoe ze wist door te zetten in wat één lange uphill battle leek te zijn. Over de kracht van mindful afwassen en expres doodlopende wegen in rijden.


Aflevering 2: Eva Nagelkerke


In deze aflevering hoor je het verhaal van ex-topsportster Eva Nagelkerke, die ondanks haar plezier in de topsport toch een ingrijpende keuze heeft moeten maken in haar leven.


Aflevering 3: Yvette


Hans van Breukelen en Yvette gaan in gesprek over bevlogenheid tijdens het werk, het combineren van werk met passie en omgaan met een moeilijkere periode in je leven.


Aflevering 4: Michael van der Veen


In deze aflevering gaat Hans in gesprek met coach/mentor Michael van der Veen. Michael vertelt hoe hij kracht haalt uit zijn autisme en geloof, over zijn bevlogenheid in het coachen van mensen met autisme en meer.


Aflevering 5: John Kocken


Hans gaat in gesprek met sterrenchef John Kocken. John vertelt over hoe zijn vrouw ziek werd, hij zelf nierkanker kreeg en hoe corona impact maakte op hun restaurant.


Aflevering 6: Lisanne Spaanders


In deze nieuwe podcast gaat Hans in gesprek met Lisanne Spaanders, auteur van het boek Vechtersbaas en ambassadeur van het Prinses Máxima centrum. Ze vertelt hoe de ziekte Ewing Sarcoom haar leven in een oogwenk omgooide, en hoe ze er weer sterker uit kwam.