OVER ONS


Hans van Breukelen

Naar auteurspagina

Hans van Breukelen is van huis uit onderwijzer, maar is vooral bekend door zijn negentienjarige voetbalcarrière. Hij stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde zijn ultieme overwinning met het Europese Kampioenschap voetbal in 1988. Na zijn voetbalcarrière werd Van Breukelen actief in bestuurlijke functies binnen de voetbalwereld. Later nam hij afscheid van het voetbal en richtte hij zich op een maatschappelijke loopbaan met als centraal thema: succes is maakbaar.

De combinatie van topsport, management, coachingservaring maken dat hij op praktische wijze individuen en organisaties kan verbinden om doelstellingen te realiseren. ‘En boven alles ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van omgaan met tegenslagen en succesvol blijven,’ zegt Hans van Breukelen. ‘Dat doe ik op basis van een open dialoog, met een hart voor mensen en hard op inhoud. Het geeft mij een kick als mensen hun eigen plafond aantikken en van doelloosheid weer doelgericht kunnen gaan leven.’

Stuur Hans een e-mail


Benno Diederiks

Naar auteurspagina

Benno Diederiks is een eclecticus die afhankelijk van de situatie en leeromstandigheden coachmethodieken en coachstijlen inzet die aansluiten op de gewenste situatie en persoon.

Luisteraar en loods, sociale wetenschapper en levenslustige verwonderaar. Pragmatische aanpakker en regisseur van scenario’s. Kansdenker en verschilmaker. Zeemanskind en een pragmatische Master Executive Coach (Nobco | EMCC).

Al deze rollen en ervaringen maken Benno Diederiks tot een veelzijdige en authentieke Master Executive Coach die denkt in kansen en handelt in mogelijkheden. Hij is werkzaam op de gebieden executive coaching, leiderschap, talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, HRM management en zelfmanagement.

Stuur Benno een e-mail


m.m.v. Bas Kodden

Naar auteurssite

Bas Kodden is directeur van het Executive MBA aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is een gerenommeerd trainer en spreker, en schreef vele artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de internationale bestsellers Word een HELD en De kunst van duurzaam presteren.

De nieuwe HELDen in zijn ogen: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst.