NIEUWSBRIEF


Op deze pagina kun je je aan- en afmelden voor de nieuwsbrief, of je inschrijving aanpassen. Onderin vind je het archief met oude nieuwsbrieven. Je kunt hier ook de AVG-verklaring lezen (voor de nieuwsbrief en de hele site).

Inschrijven


Inschrijving aanpassen

Uitschrijven? Een nieuw emailadres opgeven? Het kan hieronder:

[mailpoet_page]

(Mocht deze mailplugin per ongeluk niet werken, stuur ons dan een mailtje)


AVG en Privacyverklaring

Mentaleinnovatie.nl is een website van Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Monday 9:15. Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Pim van Tol, redactie Monday 9:15
nieuwsbrief@mentaleinnovatie.nl
Rotterdam, Nederland

Persoonsgegevens die we verwerken
Wij verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruikmaakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van welke gegevens we bedoelen.

Als je een reactie achterlaat op de blogs of informatie aanvraagt via het contactformulier:
– je naam;
– je e-mailadres;
– je website (optioneel);
– je IP-adres.

Je e-mailadres wordt uiteraard niet getoond op de website. We gebruiken dit alleen als we persoonlijk reageren op jouw reactie. Verder onthoudt de website je IP-adres. Zo kunnen we eventuele gebruikers die spam sturen of bedreigen etc. blokkeren.

Als je je abonneert op onze nieuwsbrief:
– je voor- en achternaam;
– je e-mailadres.

In elke nieuwsbrief vind je de links naar het opzeggen of wijzigingen van je aanmelding. Met twee kliks krijg je geen mails meer van ons of ontvang je de nieuwsbrief op een ander adres. Mocht je direct met ons willen mailen, dan kan dat via nieuwsbrief@mentaleinnovatie.nl. Elk verzoek om opzegging of wijziging wordt zonder meer en onmiddellijk geaccepteerd.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Mentaleinnovatie.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd om de website te bezoeken. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker van onze website ouder dan 16 is. We raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat hun gegevens verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je meent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via nieuwsbrief@mentaleinnovatie.nl, dan verwijderen we deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– om nieuwsbrieven te kunnen sturen
– om te reageren op comments en verzoeken

Geautomatiseerde besluitvorming
Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor personen. Geautomatiseerde besluiten zijn besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens tussen zit. Mentaleinnovatie.nl gebruikt de plugin Akismet voor het identificeren van spam.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Mentaleinnovatie.nl bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij gaan nu uit van een periode van 2 jaar (tot eind 2022).

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij verkopen geen gegevens aan derden en verstrekken deze uitsluitend aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies of vergelijkbare technieken
Op deze website gebruiken we alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. Deze cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook kunnen we hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons en heb je het recht op gegevens-overdraagbaarheid. Dat laatste betekent dat je ons altijd kan verzoeken om je de persoonlijke gegevens te mailen waarover wij beschikken.
Een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van je toestemming of een bezwaar tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je sturen naar nieuwsbrief@mentaleinnovatie.nl. We zullen op een dergelijk verzoek zo snel mogelijk reageren, maar in elk geval binnen twee weken.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jouzelf is gedaan, vragen we je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onder aan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via nieuwsbrief@mentaleinnovatie.nl.

Mocht je ondanks alles van mening zijn dat onze inspanningen onvoldoende zijn, dan heb je ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze {link}.


Nieuwsbrieven archief