HANS VAN BREUKELEN


foto Casper Rila

De meeste Nederlanders kennen Hans van Breukelen als de eigenwijze keeper met de grote handen. Precies die handen zijn nog steeds zijn kracht, maar dan in overdrachtelijke zin. Hans geeft mensen een helpende hand om weer doelgericht te gaan leven.

Hans ondersteunt, verbindt en motiveert jou of je team om invulling te geven aan je doelen. Dat doet hij in een open dialoog, nieuwsgierig, met hart voor mensen en hard op de inhoud. Hij is beweeglijk analytisch, gedreven en doelgericht.

Samenwerkingspartner UWV Inkoopkader

REVIEWS


Rating: 4 out of 5.

“Hans heeft natuurlijk een geweldige achtergrond als professioneel voetballer, dat spreekt veel mensen al aan. Maar zodra je hem hoort praten leer je echt de mens achter de succesvolle voetballer kennen. Dat is leerzaam en verfrissend. Door zich kwetsbaar op te stellen herkent iedereen zich in zijn verhaal.”

DORIEKE CIEREMANS

PR-Adviseur, Coopr

Rating: 4.5 out of 5.

“Hans boeide de zaal door openhartig te vertellen over een aantal heftige tegenslagen in zijn leven, maar vooral ook hoe het hem telkens weer gelukt is om zichzelf nadien te hervinden. Zware onderwerpen werden even snel weer afgewisseld door humoristische anekdotes.”

JAN ERIK TER AVEST

Directeur, OVM Twente

Rating: 5 out of 5.

“Het was een inspirerend verhaal dat perfect aansloot op onze vraag en hier bovenal een waardevolle extra laag aan heeft toegevoegd. Ik heb veel leuke reacties van collega’s ontvangen, ook over de manier waarop jij tijdens en na de bijeenkomst met iedereen de verbinding hebt gezocht. Helemaal top!.“

BART BERGMANS

Senior Strategist, Evides Waterbedrijf

Hoe goed wil je worden?


ZELFREFLECTIE

Hans van Breukelen inspireert je om energiek en nieuwsgierig naar jezelf te kijken en op zoek te gaan naar wat je wilt, kunt en durft.

Die zoektocht kan pittig zijn, want die kan je alleen maken met een flinke dosis zelfreflectie. Dat leidt uiteraard tot zelfconfrontatie, maar het is ‘t waard omdat je altijd uitkomt bij je eigen oorspronkelijkheid.

UITDAGING

Hans heeft zichzelf uitgedaagd en opnieuw uitgevonden. En hij daagt jou uit om hetzelfde te doen. Want als je ontdekt wie je werkelijk bent, zul je talenten en kracht herontdekken. Je gaat je realiseren hoe goed je bent en hoe goed je wilt worden. Je gaat keuzes maken die voor jou waardevol zijn. Hans helpt je een scenario schrijven dat je meer levensgeluk zal brengen.

DIENSTEN


TEAMSESSIES

Samen met Benno Diederiks verzorgt Hans inspiratie- en teamcoaching sessies. In 1 of 2 dagdelen leren jij en je team om persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling optimaal bij elkaar te brengen.

LEZINGEN

Al jaren reist Hans als spreker door het hele land om mensen, teams en organisaties te inspireren om succesvoller te zijn. Want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Naar het portfolio

BOEKEN


TOPPOSITIES

Een team vormen dat ieders persoonlijke talenten inzet en laat groeien: dit boek maakt dat mogelijk via de metafoor van het voetbalteam.

Wie is bij jou de doelman, de verdediger? Hoe kun je de spits ondersteunen?

Een unieke combinatie van talentmanagement, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling.

BESTELLEN

WINNEN

Voetbal is een denksport. Dit idee vormt de hoeksteen van de visie van Hans van Breukelen. Het beste uit jezelf halen bereik je door de juiste instelling. En daar heb je dus zelf invloed op.

In dit boek schrijft Van Breukelen over mentale vaardigheden en heeft hij praktische tips om je te ontwikkelen tot topspeler.

BESTELLEN

MAAK JE COMEBACK

Je hebt misschien geen controle over tegenslag die je overkomt, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat.

Dit boek geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan.

BESTELLEN

CONTACT


foto Casper Rila

Hans van Breukelen

Email info@hansvanbreukelen.nl

Of connect met mij op LinkedIn