BENNO DIEDERIKS


Als Master Executive Coach laat Benno Diederiks je zien en ervaren wat er te winnen valt na een tegenslag of wanneer je geen vooruitgang meer ervaart. Benno staat voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt.

Benno heeft ruim 25 jaar ervaring in het coachen van managers en leiders die te maken krijgen met ontslag, faillissement of een ongeluk, of geen voldoening meer vinden in hun werk.

REVIEWS


Rating: 5 out of 5.

“Voor mij was zeer opmerkelijk dat hij ontzettend veel ‘inside information’ van mijn bedrijf wist. Daardoor had ik het gevoel dat hij precies begreep wat ik in mijn leerproces probeerde te verwerken. Op alle fronten geldt: uitstekend!”

ERIKA A. ANGHEL

Adviseur werkgeversdiensten, Werkcoach, UWV Leiden

Rating: 5 out of 5.

“Vanuit respect prikkelt Benno en waar nodig gaat hij een confrontatie niet uit de weg. Een stevige sparring partner die zich niet om de tuin laat leiden door afleidingsmanoeuvres, maar koers houdt. Zo gaat hij samen met jou op zoek naar de beste versie van jezelf.”

HELLA BOLTE

Eigenaar werving- en selectiebureau Brain Fish

Rating: 5 out of 5.

“Benno stelt niet alleen zeer goede vragen maar vraagt ook effectief door. Hij gaat eerst de breedte in om context en achtergrond helder te krijgen, om daarna zeer effectief te kaderen zodat ik optimaal voor mezelf de diepte in kan gaan om de oplossing voor mijn vraagstuk helder te krijgen.“

ALFRED VAN DE KAMP

Hoofd Bedrijfsbureau bij Werkzaak Rivierenland

EXECUTIVE COACHING


DOELSTELLINGEN

Benno neemt je mee op reis naar de toekomst die voor je ligt. Hij zet, samen met jou, de dingen die niet werken om in doelstellingen. Iets om naartoe te werken.

In contact met je oorspronkelijkheid wakkert hij je verlangen aan om er opnieuw voor te gaan. Hij zet de deur open voor nieuwe opties en zet je aan tot daadkracht.

Hij leert je hergebruiken wat je al hebt. Je leert kansen te blijven zien, juist bij tegenslag. Dat zorgt voor vernieuwd levensgeluk. 

EEN GESLAAGD COACHTRAJECT

Elementen van een geslaagde executive coaching zijn onder meer:

  • zelf het initiatief nemen;
  • nadenken over alternatieven;
  • je gaat zelf op zoek naar informatie, mogelijkheden en antwoorden;
  • je nodigt jezelf uit om invloed uit te oefenen op jouw situatie;
  • je pleegt een maximale inspanning om jouw eigen ambitie/drijfveren aan te passen aan jouw keuzes/wensen.

DIENSTEN


COMEBACK-SESSIE

Met een eenmalige Comeback-sessie zorgt Benno dat je weer: loskomt uit een schijnbare stilstand, perspectief gaat zien en doortastend kunt werken aan je nieuwe toekomst.

Sessie reserveren

HALFJAAR TRAJECT

Als Master Executive Coach biedt Benno een halfjaartraject aan voor executives, managers of ondernemers. In samenspraak met HR worden persoonlijke en werkdoelen gelijk op gerealiseerd.

Meer informatie

BOEKEN


TOPPOSITIES

Een team vormen dat ieders persoonlijke talenten inzet en laat groeien: dit boek maakt dat mogelijk via de metafoor van het voetbalteam.

Wie is bij jou de doelman, de verdediger? Hoe kun je de spits ondersteunen?

Een unieke combinatie van talentmanagement, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling.

BESTELLEN

MAAK JE COMEBACK

Je hebt misschien geen controle over tegenslag die je overkomt, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat.

Dit boek geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan.

BESTELLEN

MENTAAL SCOREN

Heb je het gevoel dat je aan de zijlijn naar jezelf staat te kijken? Dat je te weinig regie hebt over je leven en carrière? Ik beloof je een feest van herontdekking en herwaardering.

Niet dat je meteen van baan moet veranderen, want het is best mogelijk dat een verdieping van je huidige werk genoeg is. Maar misschien kom je tot het inzicht dat er grotere stappen nodig zijn. Een mooi avontuur!

IN VOORBEREIDING

CONTACT


benno diederiks

Benno Diederiks

Master Executive Coach (Nobco/EMCC)

Van Loonstraat 15
5271 HE Sint-Michielsgestel
T 06 509 40 366
E info@bennodiederiks.nl

Of connect met mij op LinkedIn