Beste lezer,

Wat heb je nodig om optimaal te presteren? Wat houdt je tegen, waar krijg je vleugels van? Hoe kun je alle aspecten van jezelf laten zien in je werk?

Het zijn deze vragen die binnen organisaties een rol spelen als het over duurzame inzetbaarheid gaat. Veel meer dan om functieprofielen gaat het tegenwoordig immers om karakter, persoonlijke ontwikkeldoelen, Purpose en de perfecte combinatie van wat jij en je werkgever elkaar kunnen bieden. Maar dit zijn ook essentiële vragen bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap!

Om het kruispunt tussen werkdoelen en persoonlijke doelen te onderzoeken schreef ik een nieuw boek: MENTAAL WINNEN. Het helpt je jouw interne ‘Spelbepaler’ (terug) te vinden, met ondersteuning vanuit HRM of P&O. Zo kun je je persoonlijke top bereiken in je huidige werk en samen zicht krijgen op wegen om optimaal te functioneren.

Dit boek is ideaal voor jou als HRM-manager, DGA, adviseur, life-coach of actieve professional. Ik hoop dat je er nuttige tips en informatie in vindt, en dat je het met plezier zult lezen.

Benno Diederiks

site benno diederiks
naar mijn website
managementboek mentaal winnen
naar managementboek.nl
uitgeverij kloosterhof
uitgeverij Kloosterhof
linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet