Boeklancering: Mentaal winnen

Leef jij je leven zoals jij dat wil? Of ben je voortdurend bezig met het managen van verwachtingen? Leef je of word je geleefd?

Dat is het thema van het event dat de Driessen Groep i.s.m. 24 Uur In Bedrijf organiseert op vrijdag 21 april 2023 in Helmond. Sprekers zijn Paul Ramakers en Menno Lanting.

Ramakers start zijn nieuwe leven in februari 2019. Hij blijkt een agressieve vorm van kanker te hebben en zonder twijfel laat hij meteen zijn been amputeren. Bepakt met zijn verhaal trekt hij de wereld door om ogen te openen. Hij vertelt een brutaal, eerlijk verhaal dat hij, met een gezonde dosis humor en zelfspot, met iedereen deelt die het horen wil.

Menno Lanting neemt het stokje over, hij geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Menno neemt ons mee in het verhaal van werkgeluk in het digitale tijdperk.

Maar voor Benno en Hans is dit de dag van de presentatie van Benno’s nieuwe boek, Mentaal winnen. Zij zullen een presentatie geven over dit praktische boek, dat voortbouwt op Mentale Innovatie.

Meer informatie over het event (en inschrijvingsmogelijkheid) vind je hier

Geef een reactie