Bijeenkomst op 18 november

Netwerkbijeenkomst in Kaatsheuvel voor HR Professionals

‘Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou of je team is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat’

Op vrijdag 18 november is er een netwerk event met Hans en Benno in Chalet Fontaine, Kaatsheuvel. Het wordt georganiseerd door NVP (het Netwerk voor HR-professionals), Koning Willem I College, LaBuLa, Sell en Netwerk Waalwijk.

Ervaar de kracht van het zogenaamde Comeback-model en leer hoe je tegenslag en teleurstelling weet om te zetten in kansen en successen voor jouw bedrijf, voor jouw team en voor jezelf. Om vervolgens samen nieuwe kansen te ontwikkelen en met hervonden moed en vitaliteit aan de slag te gaan.

Hans van Breukelen en Benno Diederiks leren je in 8 stappen het model toe te passen. Daarbij bouw je meteen aan de pijlers van Mentale Innovatie: bevlogenheid, beweging, aanpassingsvermogen, zelfreflectie, zelfeffectiviteit en doorzettingsvermogen.

Het event is toegankelijk voor leden van het NVP maar ook voor niet-leden. Alle verdere praktische informatie en mogelijkheid tot aanmelden vind je hier:

Geef een reactie