Van de ‘ik’ naar de ‘wij’

OPMAAT NAAR EEN NIEUW BOEK

Naast de trainingen, coachsessies en andere werkvormen waar veel van onze tijd aan opgaat, zijn we langzamerhand gaan nadenken over een nieuw boek. Het behelst een thema dat met name Hans al een tijd bezighoudt: hoe zorg je dat je van slimme, goed presterende individuen een goed samenwerkend team maakt?

Vanuit zijn sportervaring kan hij er natuurlijk veel over zeggen, maar het thema resoneert ook in organisaties, zeker nu veel medewerkers (terecht) actief bezig zijn met zelfontwikkeling en carrièreplanning. Ook vanuit het perspectief van teamcoaching is ‘van de ik naar de wij’ een boeiend en actueel thema.

Het boek, dat als een vervolg op Mentale Innovatie gelezen kan worden, zal naar verwachting vóór de zomer van 2023 verschijnen. We houden je natuurlijk op de hoogte!

Geef een reactie