Laatste week inschrijfkorting!

Op dinsdag 12 oktober organiseren we met CKC Seminars het eerste ‘Mentale Innovatie in één dag’-seminar. Het wordt gegeven in Stadion Galgenward, Utrecht, volgens de laatste Covid-voorschriften (er is een doorgang-garantie).

Om de mensen die nu terug zijn van vakantie terwille te zijn, hebben we nog één week een inschrijfkorting van 100 euro! Meld je dus snel aan bij CKC op deze pagina, en profiteer van dit aanbod. Wil je met een aantal mensen, dan gelden andere kortingen. Alle informatie vind je op de site.

Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Bas Kodden geven in één dag alle praktische handvatten om de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap in te zetten voor jezelf, jouw team en je organisatie. Je leert welke activiteiten bijdragen aan een continu veranderende omgeving. In slechts één dag:

  • Leer je wat Mentale Innovatie is en welke activiteiten bijdragen in een veranderende omgeving;
  • Ontdek je hoe je focus moet brengen om te kunnen versnellen in de uitvoering (met behulp van een werkboek);
  • Breng je je toekomst in kaart via een ‘roadmap’ (inbreng eigen business case en kringgesprek best practices);
  • Ervaar je de kracht van Mentale Innovatie en gedurfd leiderschap voor jezelf, jouw team en jouw organisatie (van de HELD naar een HELDen-team)

Deelname is inclusief een intake met sleutelvragen, het boek Mentale Innovatie, het uitgebreide werkboek met casussen en praktijkopdrachten, catering en parkeren.

Geef een reactie