Hans in het AD

Op 29 mei stond er een interview met Hans van Breukelen in het AD. Over zijn carrière, het vallen en opstaan, en hoe hij wat hijzelf leerde en ervoer weet om te zetten in levenslessen voor anderen. Een citaat:

Mentale innovatie kan leiden tot grote veranderingen, ingrijpende keuzes in werk, relaties, leefstijl of toekomstplanning, maar dat hoeft helemaal niet. ‘Voor iedereen is er een andere stap te zetten, een andere sleutel te vinden. Als je het vermogen hebt om er bewust van te zijn dat je keuzes hebt, dan heb je kans dat er iets gaat veranderen of verbeteren.’

Hij noemt zijn kinderen. ‘Hoeveel druk die dertigers zichzelf opleggen. Tracht nou toch ook eens een moment te vinden om te genieten, tevreden te zijn. Prachtig die millennials, dat ze zoveel druk voelen. Maar de meeste druk leggen ze zichzelf op,’ grijnst hij. ‘Echt, je bepaalt zelf hoe je in je vel zit en wat daarvoor nodig is.’

Je leest het hele artikel op de site van het AD.

Geef een reactie