Gratis online training bij eerste 100 boeken!

Het is bijna zover, het boek MENTALE INNOVATIE verschijnt op 27 mei. We hadden een lange adem nodig, maar er waren onderweg een aantal mooie ontwikkelingen die we hebben meegenomen in het boektraject.

MANAGEMENTBOEK.NL heeft een mooie actie voor je: de eerste 100 bestellers van MENTALE INNOVATIE krijgen een gratis online training van Hans en Benno cadeau. Deze training is ontwikkeld i.s.m. New Heroes. Je gaat concreet oefenen met alle onderdelen van die je ook in het boek terug vindt. Zo leer je om op een positieve manier om te gaan met veranderingen in je leven.

De eerste 100 bestellers vinden hiervoor een voucher met unieke code in hun exemplaar van het boek.

Ga nu dus snel naar managementboek.nl en reserveer je exemplaar!

Geef een reactie