Online congres: HRM in de overheid

Hans van Breukelen en Benno Diederiks zijn vereerd om op dit jaarcongres de Keynote speech te mogen geven.

  • Donderdag 1 april 2021
  • Van 09.00 – 17.30 uur

In de komende tijd zal de arbeidsmarkt verstrekkende gevolgen hebben voor overheidsorganisaties én hun individuele medewerkers. Technologische en sociale innovaties en maatschappelijke veranderingen dreigen sneller te gaan dan de individuele medewerker in overheidsdienst kan bijhouden.

De ervaren medewerker dreigt achterop te raken, duurzame inzetbaarheid komt in gevaar, oudere medewerkers raken ‘gevangen’ op de interne arbeidsmarkt, menselijk kapitaal dreigt aan waarde in te boeten en de medewerker dreigt de binding kwijt te raken met hun werk, collega’s en hun overheidsorganisatie.

In deze termen gevangen, is er inderdad veel om je als HRM-medewerker in de overheid zorgen te maken. Maar stel dat we de terminologie omdraaien, van doemdenken naar doendenken? Maak medewerkers mentaal fit en veerkrachtiger en laat ze excelleren! Hoe kun je als overheidsorganisatie beter bestand zijn tegen nieuwe, toekomstige uitdagingen? Antwoord: begin met een investering in de mentale innovatie van je medewerkers.

Aanmelden voor het online congres kan hier. Je vindt hier ook het hele dagprogramma met andere, boeiende lezingen en workshops.

(Dit congres was oorspronkelijk aangekondigd voor 1 oktober 2020 maar is toen afgelast)

Geef een reactie