Eerste nieuwsbrief verschenen

Op vrijdag 19 februari 2021 publiceerden we de eerste van een reeks van tweewekelijkse nieuwsbrieven rond het thema Mentale Innovatie. De online leerreis verscheen in november 2020, de podcast is 5 afleveringen rijk. Het boek is nu in de maak en verschijnt eind maart 2021. De training en de coachsessies zijn ook in voorbereiding. Februari leek ons dus een goed moment om te beginnen met een nieuwsbrief om je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond het concept van Mentale Innovatie.

De nieuwsbrieven zijn elk rond een deelaspect van Mentale Innovatie opgebouwd. Naast een vaste themabespreking brengen we het laatste nieuws, inspirerende verhalen, quotes, connecties met de actualiteit, winacties… Alles wat we maar relevant achten om de werking van Mentale Innovatie aan je te kunnen laten zien.

We beginnen eenvoudig, met een korte introductie van Bevlogenheid, een van de vier pijlers van Mentale Innovatie. Vervolgens stellen we de auteurs aan je voor (deze keer eerst Hans van Breukelen) en presenteren de stand van zaken rond het traject.

We nodigen je hierbij van harte uit om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dat kan hiernaast. Afmelden kan zoals het hoort op elk gewenst moment: via de nieuwsbrief zelf of met een email aan nieuwsbrief@ mentaleinnovatie.nl

One thought on “Eerste nieuwsbrief verschenen

  1. Een goed initiatief! En een prettige manier om over mentale innovatie te leren. Dank je Hans Bas en Benno.

Geef een reactie