Online leerreis nu gereed op New Heroes

De online leerreis (of training) die we samen met New Heroes maakten, staat nu online. Het is een belangrijke concretisering van het gedachtegoed rond Mentale innovatie. Meer informatie lees je op de site van New Heroes, en op onze Portfolio-pagina.

De introductietekst voor de online training luidt als volgt:

Soms loopt het leven anders dan je hoopt of verwacht. Iedereen krijgt te maken met grote of kleine tegenslagen. Je partner verbreekt de relatie, je buren starten met een luidruchtige verbouwing, je krijgt te maken met een ernstig ongeval.

Wil je beter omgaan met veranderingen en veerkrachtig zijn, zonder dat je jezelf verliest? Jouw hoofd, of beter gezegd, jouw brein speelt daarin de hoofdrol. Mentale innovatie is een manier van denken waarbij je de kracht van jouw brein goed inzet. Het leert je toekomstbestendig en wendbaar te zijn. Hierdoor houden veranderingen je niet meer tegen, je bedenkt gewoon een andere manier om het leven naar je hand te zetten.

In deze leerreis ga je oefenen met mentale innovatie. Waar wacht je nog op? Ga met ons mee op deze leerreis en zet het leven naar je hand.

  • Ga op een positieve manier om met veranderingen in je leven
  • 2 tot 6 weken doorlooptijd
  • Al resultaat met 15 minuten per week

Geef een reactie