Eerste aflevering Podcast live

Hans van Breukelen is met mensen in gesprek gegaan die ondanks heftige gebeurtenissen de regie in handen weten te houden. Niet per se bekende of bijzondere mensen — juist eerder gewone mensen, met soms ongewone tegenslag.

Dit doet hij als warming-up naar de lancering van de online leerlijn en rond het boek Mentale Innovatie, dat geschreven wordt door Hans en Benno Diederiks. Dat boek verschijnt in maart 2021. De online leerlijn wordt verwacht in december 2020.

In de eerste aflevering spreekt Hans met Annelieke, 54 jaar, moeder van drie kinderen en content manager. Zij spreekt over de zes heftige jaren in haar leven waarin bijna alles verkeerd liep, grote en kleine dingen. Ze vertelt hoe ze wist door te zetten in wat één lange uphill battle leek te zijn. Over de kracht van mindful afwassen en expres doodlopende wegen in rijden.

Luister hier naar de podcast:

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts

We gaan elke twee weken een nieuwe podcast online zetten. Wil je op de hoogte blijven, dan kun je naar deze site toe.

Geef een reactie