Jouw bijdrage in het boek?

We zijn in de laatste fase van het schrijven. Nu willen we graag jouw input! We bieden je de kans om deel te nemen aan het avontuur: een bijdrage in het boek, een aandeel in de opname en verspreiding van het gedachtegoed.

Ben jij met je medewerkers net als wij gefocust op persoonlijke groeit, voortdurende ontwikkeling en kennisoverdracht? Dan horen we graag van je. Verhalen uit de praktijk zijn belangrijk omdat iedereen daarvan kan leren. Ze zijn concreet, herkenbaar en geven vaak helder weer hoe het proces van mentale innovatie nu werkelijk verloopt.

Download deze flyer en lees alles over hoe je kunt meedoen! Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Je bijdrage is tegelijk steun aan de Mentelity Foundation van Bibian Mentel. Deze Olympische snowboarder is een inspiratiebron voor ons gedachtegoed. Met haar stichting probeert ze kinderen met een lichamelijk uitdaging aan het sporten te krijgen. Zij schreef het nawoord bij het boek.

Geef een reactie