• Congres HRM in de overheid

Op donderdag 1 oktober vindt het jaarcongres HRM in de Overheid plaats in Spant in Bussum. Het centrale thema voor dit jaar is ‘de HR relatie in een transformerende overheid’.

Deze sprekers delen hun verhalen en geven u inspiratie: Joost van der Wal, Ann De Bisschop, Ruut Veenhoven, Hans van Breukelen, Benno Diederiks, Sebastiaan Dirkx, Pauline Hagen & Jan Jansen (Gemeente Breda), Gerard B., Jitske Both-Nwabuwe, Nadine de Bree-Kisoen, Lucas Swennen, Eline Faber, Jacco van den Berg, Evert Jan Kruijswijk Jansen, Robert Mekking, Noor Zoontjens, Lisan van der Lee, Marc Oonk, Lisa Wouters, Jaap Wils, Jack van Emden, Jeroen Smolders, Antoinette Vriend-Smal, Mark Bassie, Hinke Wever, Wouter Vandenabeele, Bart Van de Ven, Rob van Berlo, Willem de Lange, Marije Schneider, Ellen Zaal, Erik Van Leeuwen, Jerry Ruitenberg, Eric van Bourgonje, Fanny Bod & Rob Poiesz.

We volgen de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM. In samenwerking met de locatie nemen we extra maatregelen op gebied van schoonmaak, aanwezigheid van handgel, te volgen looproutes, entree via meerdere ingangen etc. We hanteren een aangepaste capaciteit voor de zalen op basis van 1,5 meter afstand. Hier meer informatie: https://lnkd.in/gsM6QHd

Zien we u op 1 oktober?

Geef een reactie